fbpx
telefonos-vendegkonyv-eskuvon

Örökítsétek meg szeretteitek üzeneteit telefonos vendégkönyvvel!

Legyen az a nagymama megismételhetetlen gondolata a boldog házasságról, Bandi kuzin fárasztó poénjai, vagy a legénybúcsús srácok üzenetei, amiket tuti, hogy megbánnak másnapra. 

Örökítsétek meg szeretteitek üzeneteit telefonos vendégkönyvvel!

Legyen az a nagymama megismételhetetlen gondolata a boldog házasságról, Bandi kuzin fárasztó poénjai, vagy a legénybúcsús srácok üzenetei, amiket tuti, hogy megbánnak másnapra. (Megjegyzés: Nem cenzúrázunk! 😄 )

telefonos-vendegkonyv-eskuvon

Boldog párok mondták 💬

“Fú, pár üzenetre ráfért volna egy extra sípszó, de a mi barátaink már csak ilyenek 😀 nagyon köszönjük, szuper ötlet!.”
wedding phone esküvőn
Kata és Lóri
2023
“Nagyon köszönjük! A Partymirror és a WeddingPhone is hatalmas siker volt az esküvőnkön! A nászúton hallgattuk vissza az üzeneteket, hát sírtunk a nevetéstől (is) 😀
Petra és Peti
2022

Mi a telefonos vendégkönyv? 💡

A Wedding Phone telefonos vendégkönyv egy retro telefon, amivel az esküvői vendégek érzelmes/vicces/felejthetetlen hangüzeneteket hagyhatnak.

Felejtsd el az unalmas papír alapú vendégkönyvet, hallgasd vissza szeretteid, barátaid üzeneteit évek múlva is!

Milyen üzenetek születnek?

2 barátnő jótanácsa az estére 🍷🍷

Buongiorno! 🇮🇹 

Az örömanya üzenete ❤️

Miért a Wedding Phone?

Örök emlékeket ad

a legboldogabb napotokról

Extra program

amit a vendégek is imádni fognak

Egyedi

kicsit retro és nem találkozol vele minden esküvőn

Üzenetek, amik örökre veletek lesznek

Hogy működik?

1. A vendégek felveszik a kagylót

Majd meghallgatják az ifjú pár üzenetét a rögzítőről.

2. Sípszó után

Elhangzik a sípszó és a vendégek elmondhatják az üzenetüket, jókívánságukat legyen az akár vicces, megható vagy tanulságos.

3. Felvételek elküldése

Ha kész az üzenet, egyszerűen csak visszateszik a kagylót a helyére. A telefonos vendégkönyv rögzíti az összes üzenetet, amit mi az esküvő után feldolgozunk, megvágunk és elküldjük az ifjú párnak.

Árak

Névtelen terv (19)
2 x 39.995 Ft
 • telefonos vendégkönyv bérlés
 • Korlátlan hangüzenet
 • Információs tábla a használatról
 • Social mediaban megosztható videók készítése a hanganyagokból
 • Kiszállítás és visszaszállítás futárszolgálattal vagy személyes átvétel Budapesten
 • Örökre szóló érzelmek pillanatok, amiket egy sima vendégkönyv sosem helyettesíthet
 • Kaució nélkül

GYIK

Gyakori kérdések és válaszok

Nagyon könnyen, csak kiveszitek a dobozból a telefonos vendégkönyvünket, csatlakoztatjátok a powerbankhez és már indulhatnak is a felvételek.

Igen, küldünk használati útmutatót valamint egy nyomtatható instrukciós táblát amit a Wedding Phone mellé lehet helyezni. 

Futárszolgálattal tudjuk elküldeni az ország egész területére, vagy átvehető személyesen Budapesten.
A kiszállítás 2 nappal az esküvő előtt történik és 2 nappal később pedig küldjük érte a futárt.

Korlátlan számú üzenetet tud felvenni a Weddingphone.

Nincs szükség vezetékes telefonvonalra, sem konnektorra, sem internetkapcsolatra. Egy jó helyet kell találni ahol nincs akkora zaj, hogy ne lehessen telefonálni.

A foglaláshoz 2 dolog szükséges: a szerződés aláírása és a számla rendezése a foglalóról (39.995 Ft). Az összeg második felét a rendezvény után 3 munkanapon belül kell rendezni. Azoban lehetséges, hogy megrendeljétek a telefonos vendégkönyvet egyösszegben is, ez csupán rajtatok múlik.

A foglaláshoz 2 dolog szükséges: a szerződés aláírása és a számla rendezése a foglalóról (39.995 Ft). Az összeg második felét a rendezvény után 3 munkanapon belül kell rendezni.

Extrák

Az időpontjaink egyre fogynak 2023-ra. Ne maradj le!

Megjegyzés: Foglalásoknál az időrendi sorrend dönt.

Boldog párok mondták 💬

“A Wedding Phone-t mindenki imádta az esküvőnkön, nagyon köszönjük A fiúk maximálisan segítőkészek voltak végig és profik. Mindenkinek ajánlom a telefonos vendégkönyvet a sima vendégkönyv helyett, mert 10000szer jobb!”
Lara és Joe
“Mi a mini telefonfülkét választottuk és ékes dísze volt az esküvőnek, tökéletesen beleillett a dekoba. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk erre a telefonos vendégkönyv megoldásra"
Betti és Dénes
“Voltunk sok esküvőn az elmúlt 2 évben, de sehol sem láttam még ilyet. Külön köszönet a tippekért Az üzenetek pedig szenzációsak! Sírtunk és nevettünk :)”
Eszti és Bence
“A Partymirrort és a Wedding Phone-t egyben rendeltük meg és nagy sikerük volt az esküvőnkön. Csak ajánlani tudom. Köszönjük!"
Hanna és Steve
“Mennyi kedves üzenet, nevetés.. ezek mind velünk lesznek örökre! Tényleg olyan, mintha belehallgathatnék újra az esküvőnkbe. A bakelit lemez pedig azóta a falunkon díszeleg!”
Lilla és Szabolcs
“TikTok-on láttam előszőr a Wedding Phonet, nagyon örültem, hogy rátaláltam. Nászajándékba szántam a nővéremnek. Ezek az üzenetek többet érnek, mint egy boríték. Hallani, ahogy a nagypapánk még éjfélkor bejelentkezik a táncparkett mellől...rengeteget nevettünk :)"
Enikő és Bence

Miért egy telefonos vendégkönyv?💬

Az esküvőd egyik legfontosabb aspektusa az emlékek megőrzése, amelyeket a későbbiekben boldogan felidézhetsz. A telefonos vendégkönyv egy innovatív és egyedi módja annak, hogy megőrizd az ilyen pillanatokat, és még közelebb hozza a szeretteidet a nagy napon. A telefonos vendégkönyv használata számos előnnyel jár, bemutatjuk, hogy miért érdemes fontolóra venned ezt a lehetőséget az esküvődre.

 1. Először is, a Wedding Phone interaktív és szórakoztató élményt nyújt a vendégek számára. A hagyományos papír alapú vendégkönyvekkel ellentétben, a telefonos (vagy audio) vendégkönyv lehetővé teszi a vendégek számára, hogy szabadon és kreatívan fejezzék ki magukat. Nem kell aggódniuk a tökéletes kézírás vagy a helyesírás miatt, vagy hogy milyen bölcsességet írjanak a lapokra. Így a vendégek könnyebben megoszthatják gondolataikat, érzéseiket és jókívánságaikat.
 2. A második előny a telefonos vendégkönyv személyes hangulata. Az üzenetek hallgatása során a hangok és a hozzájuk kapcsolódó érzelmek sokkal erőteljesebbé válnak, mint egy sima vendégkönyvben. A vendégek vicces történeteket, megható emlékeket és szeretetteljes jókívánságokat oszthatnak meg, amelyeket örömmel fogsz visszahallgatni.audio vendégkönyv esküvőre
 3. Harmadszor, az audio vendégkönyv technológiai előnyöket is kínál. Az audio felvételek könnyen archiválhatók és megoszthatók a család és a barátok között. Ezenkívül a telefonos vendégkönyv alkalmazkodik a digitális korhoz, és összhangban áll a modern esküvők stílusával.
 4. Végül, egy telefonos vendégkönyv hozzájárul a környezet védelméhez. A papír alapú vendégkönyvek helyett az audio vendégkönyv használatával kevesebb papírhulladék keletkezik, ami hosszú távon pozitív hatással van a környezetre.

Az audio vendégkönyv használata egyben egy remek beszélgető téma is az esküvőn, amely segít összehozni a vendégeket és serkenti a kommunikációt. A különleges és egyedi élmény, amit nyújt, biztosan emlékezetes lesz számukra, és hosszú távon is örömmel gondolnak vissza rá.

Tehát, ha egy modern, személyes és környezetbarát megoldást keresel az esküvőd vendégkönyvére, a telefonos vendégkönyv tökéletes választás. Nem csak hogy gazdagítja a nagy napodat, de az évek során is örömmel fogod visszahallgatni a megható és értékes üzeneteket, amelyek a legfontosabb pillanatok között születtek. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy még különlegesebbé tegyed az esküvődet a Wedding Phone telefonos vendégkönyvvel!

Kérdésed van?

📞 06706169123

✉️ hello@weddingphone.hu